Elsystem & Nationell Anpassning

Smarta och smidiga elsystem för fordon

Vår över 30 år långa erfarenhet kommer väl tillhands även i dagens moderna bilar. Utveckling och anpassning för just era behov är en av våra spetskompetenser. 

Läs mer om anpassningsmöjligheter här eller kontakta oss.

Fråga oss om du vill ha enkel, säker och effektiv montering av extrautrustning. 

ProdukterUtveckling & AnpassningReferenserÅterförsäljare


Elsystem

Den vanligaste orsaken till elfel i ett fordon är undermålig och/eller felaktigt monterad extrautrustning. Med de avancerade tekniska och elektroniska system som idag är standard har detta problem bara ökat.

Sepabs lösningar gör att elektrisk eller elektronisk extrautrustning får sin elförsörjning genom ett parallellt elsystem, som på inget sätt kan störa fordonets originalelsystem.

Vi har både universella och skräddarsydda lösningar för alla typer av fordon.

Nationell Anpassning

Anpassning av fordon till nordiska förhållanden

Sepab arbetar med nationell anpassning av fordon i en rad andra länder förutom vår hemmamarknad Sverige.
Det handlar om att anpassa fordon till nationella lagar och regler – och till klimatförhållanden och speciella krav på den aktuella marknaden.

Sepabs kompletta materialsatser för halvljusautomatik och värmesitsar gör monteringen till en enkel och tidsbesparande process.

PowerProvider Familjen

PowerProvider är en unik och innovativ lösning av ett ständigt återkommande problem, kvalitetssäkring av installation av ertermonterad utrustning. 

PowerProvider fungerar som ett nav för inkoppling av extrautrustning i fordon men erbjuder så mycket mer än en vanlig säkringscentral. Möjligheten att använda moduler som PowerSwitch, Tidsrelä, Batterivakt med flera skapar en helt ny dimenson för enkel, effektiv och säker montering. 

För att läsa mer om PowerProvider klicka här!

Utveckling & Anpassning

Vår långa erfarenhet i branchen, egna tillverkningsmöjligheter i dotterbolaget och goda tekniska kunskaper gör att vi kan ta fram kostnadseffektiva lösningar snabbt och i varierande storlekar.

Klicka här för att läsa mer om Utveckling & Anpassning!


Återförsäljare

Våra återförsäljare för Elsystem & Nationell Anpassning hittar du på flera platser och kanaler. 

Klicka här för att hitta din återförsäljare!

Support & Monteringshjälp

Vår målsättning är att våra produkter ska vara så enkla att montera som möjligt, och till er hjälp har ni alltid genomtänkta monteringsanvisningar. Om ni mot förmodan skulle få några problem vid montering kan vår support assistera.

Klickla här för att hitta monteringsanvisningar och kontaktinformation!