Referenser

Ett urval av våra många nöjda kunder
”Laitis Bil & Industri har försörjt den Norrländska marknaden med bilistiskt sortiment sedan 1962. Vi är bland annat specialister på extraljusapplikationer till samtliga lätta och tunga fordon. På en marknad där fordon blir mer och mer komplicerade, ser vi allt oftare att Sepabs produkter är till stor hjälp, för att kunna leverera kompletta lösningar.”

Henrik Gunnarfelt, Laitis Bil & Industri”Vi på Ydre Skåp specialanpassar fordon efter kundernas önskemål. Ofta handlar det om funktioner som kräver stort kunnande inom bilens elsystem. Vi är beroende av en kompetent leverantör av smarta lösningar. Sepab har i många år levererat genomtänkta produkter av hög kvalitet. Vi är också mycket nöjda med vårt samarbete gällande utveckling av helt nya produkter.”

Benny Båth, Inköp Ydre Skåp AB”KW Bruun är generalagent för Peugeot i Sverige. Peugeot har haft stora framgångar med sina transportbilar och erbjuder idag ett brett modellprogram, från kompakta citybilen Bipper till generösa Boxer. Sepab har vid ett flertal tillfällen hjälpt oss att möta kundens krav genom att utveckla smarta kvalitativa kundanpassningar i bilarnas elsystem.”

Stefan Larsson, Företagsförsäljning KW Bruun Autoimport AB“Vi ställer mycket höga krav på de komponenter som vi utrustar våra bilar med. Vi anlitar därför Sepab när det gäller speciallösningar inom el och elektronik. De agerar snabbt och ger oss mycket bra service och dokumentation. Ingenting är omöjligt, påstår Sepab. Jag tycker det stämmer bra i vårt samarbete.”

Fredrik Sjöborg, ansvarig tillbehör Toyota Sweden AB