Om Sepab
Lediga tjänster | Sepab söker utvecklare

den 11 maj 2017

Sepab söker utvecklare


Utvecklare till kundanpassade fordonsrelaterade tjänster, Strängnäs

Till vårt utvecklingsteam söker vi nu utvecklare som uppskattar nära samarbete med kunder. Vårt uppdrag är att både ersätta befintliga system i drift, och samtidigt möjliggöra helt nya kundrelationer med de tjänster vi utvecklar.

 

Vi utvecklar och underhåller webapplikationer, mobil-appar och serverintegrationer inom fleet management-området. Våra kunder är företag och organisationer som vill ha nytta av att låta fordons- och transportdata flöda genom många delar av verksamheten och därför ofta kräver någon form av kundanpassning. Vi använder oss av modern molnbaserad teknik för att åstadkomma kostnadseffektiva, driftsäkra, skalbara lösningar med snabb utvecklingstid.  

 

Du är social, teknikintresserad och sugen på att utveckla mjukvara i nära samarbete med de som skall använda den. Du vill förstå kundernas vardag och kunna prata om deras behov av systemstöd, förklara vad tekniken kan hjälpa dem med och sedan implementera, underhålla och vidareutveckla det tillsammans. 

Du är prestigelös, men trygg i din erfarenhet och kunskap, och visar det i diskussioner med kollegor såväl som kunder. Du bryr dig om bra samarbete och vågar både ge och be om feedback. Du vet hur du utnyttjar din erfarenhet och driv för att få saker gjorda och tycker att det är roligt att jobba med full-stack utveckling.  

Tekniker som C#, JavaScript, Node, AWS, ElasticSearch, NoSQL, Docker, Ionic och Angular är bekanta, och även om du inte har professionell erfarenhet av allihop så ser du bara fram emot att få lära dig det du hittills inte har erfarenhet av.

 

Vi tror att du har mångårig erfarenhet inom webbutveckling i bagaget, åtminstone delvis med moderna tekniker, men är du kan såklart också vara nyutbildad och riktigt sugen på att visa vad du går för.  

Låter det intressant? Skicka in en ansökan via LinkedIn med personligt brev och CV. Om du vill veta mer kontaktar du utvecklingschef Andreas Larsson på 070 - 769 51 95.