Support
Montering

Exy Registreringsformulär

Fylls i efter montering

Om det finns frågetecken kring installationsformuläret för Exy, ring oss på Support direkt: 08-121 388 50

Nedanstående installationsdokument används av installatören vid montering av Exy.
* Obligatoriska fält
Slutkund *
MegTax

Betalande kund *
Betalande kund orgnr *
-
Exy serienr *

Fordonets regnr *

Om du lägger till fler enheter så gäller samma eventuella tillbehör och kontrollpunkter för alla. Vill du registrera fler enheter men med olika tillbehör behöver du fylla i formuläret fler gånger.

Kontrollera och bocka i följande kontrollpunkter *

Display (lyser, systemet startar)
GPS fix (klocka, positioner)       Kontrollera genom att trycka på grön knapp för att se GPS-status. Klockan ska ticka.
Mätarställning registrerad i ExyPlus

Eventuella tillbehör vid installation

ECO2

Färdskrivarkoppling mot ExyPlus

Alkolås

Föraridentifiering
Startspärr

Installerad av (verkstad) *
Email (installatör) *
Namn (installatör) *
Telnr (installatör) *
Extra information
Ange emailadress för att få en kopia på det som fyllts i

Har du synpunkter på hur vi kan förbättra formuläret, tyck till genom att maila support@sepab.se